הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מערבלים במיקסר 4 ביצים, חצי כוס סוכר, חצי כוס שמן, 3/4 כוס חלב פושר, חצי כוס שוקולית, 2 כפות קקאו ו-2 כוסות קמח אסם.
מוסיפים באיטיות כוס מים רותחים.
שופכים לתבנית (קוטר 24/26) ומוסיפים 7-8 פררו רושה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.
ממיסים 150 גרם שוקולד מריר/חלב עם חצי שמנת מתוקה במיקרו כדקה, מערבבים היטב ושופכים על העוגה העודה חמה.