הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק ויציב, מורידים מההקצפה ומנפים לתוך הקערה כף קקאו.
מערבבים היטב ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.
מזלפים לתבנית (קוטר 26) 2 ספירלות ובשאר מכינים שורות ישרות ומכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות למשך כ-3 שעות (לאחר האפייה שוברים או חותכים את השורות לקצרים יותר).
מקציפים 1 שמנת מתוקה.
מוציאים את המוס שוקולד מהמקרר ולפתוח עם וו לישה ל-2 דקות במיקסר.
מאחדים את השמנת המתוקה עם המוס שוקולד ולערבב בצורת עטיפה.
בונים את העוגה: ספירלה - מוס - ספירלה - מוס (ציפוי העוגה) ומקשטים עם המרנג החתוך.