אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

34
צפיות

עוגת ביסקוויטים מושלמת עם גבינה וציפוי גנאש שוקולד

המתכון של
עוגת ביסקוויטים מושלמת עם גבינה וציפוי גנאש שוקולד

טעימה😋 פשוטה👌 וקלה להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 375 גרם ביסקוויטים פטי בר( שרוול וחצי)
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 פודינג וניל
  • 500 גרם גבינת לבנה 9%
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 2 כוסות חלב
  • כוס נס קפה פושר
  • לציפוי גנאש שוקולד
  • 1 שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    1)מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את האבקת סוכר ושוב מערבבים מוסיפים את הגבינה לבנה ומערבבים ללא מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.


  • 2

    .


  • 3

    2)טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומסדרים אותם לתבנית .


  • 4

    3) יוצקים כמה כפות טובות מהקרם ומיישרים, מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים יוצקים שוב כמה עם הקרם.


  • 5

    ושוב ביסקוויטים ויוצקים את הקרם.


  • 6

    שנותר ומכניסים למקפיא לחצי שנה.


  • 7

    .


  • 8

    4)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים לדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .


  • 9

    5) מוציאים את העוגה ויוצקים את הגנאש על פני העוגה ומכניסים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה .


  • 10

    בתאבון 😋😋.


1

1)מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את האבקת סוכר ושוב מערבבים מוסיפים את הגבינה לבנה ומערבבים ללא מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.


2

.


3

2)טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומסדרים אותם לתבנית .


4

3) יוצקים כמה כפות טובות מהקרם ומיישרים, מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים יוצקים שוב כמה עם הקרם.


5

ושוב ביסקוויטים ויוצקים את הקרם.


6

שנותר ומכניסים למקפיא לחצי שנה.


7

.


8

4)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים לדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .


9

5) מוציאים את העוגה ויוצקים את הגנאש על פני העוגה ומכניסים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה .


10

בתאבון 😋😋.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים