1)מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את האבקת סוכר ושוב מערבבים מוסיפים את הגבינה לבנה ומערבבים ללא מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
2
.
3
2)טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומסדרים אותם לתבנית .
4
3) יוצקים כמה כפות טובות מהקרם ומיישרים, מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים יוצקים שוב כמה עם הקרם.
5
ושוב ביסקוויטים ויוצקים את הקרם.
6
שנותר ומכניסים למקפיא לחצי שנה.
7
.
8
4)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים לדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
9
5) מוציאים את העוגה ויוצקים את הגנאש על פני העוגה ומכניסים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה .
10
בתאבון 😋😋.
1
1)מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את האבקת סוכר ושוב מערבבים מוסיפים את הגבינה לבנה ומערבבים ללא מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
2
.
3
2)טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומסדרים אותם לתבנית .
4
3) יוצקים כמה כפות טובות מהקרם ומיישרים, מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים יוצקים שוב כמה עם הקרם.
5
ושוב ביסקוויטים ויוצקים את הקרם.
6
שנותר ומכניסים למקפיא לחצי שנה.
7
.
8
4)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים לדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
9
5) מוציאים את העוגה ויוצקים את הגנאש על פני העוגה ומכניסים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה .