הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של שילוב מנצח של טעמים וארומה, הכל בקערה ומטרפה ידנית פחות מ-10 דקות הכנה, כל אחד יכול.
מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות מצב רגיל (פס עליון פס תחתון)..
בקערה גדולה שמים את הסוכר, גרידת לימון ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית כדקה עד לקבלת סוכר לח עם ארומה חזקה של לימון. .
לקערה עם הסוכר וגרידת הלימון מוסיפים את הביצים ומקציפים ל-2 דקות עם מיקסר ידני או עם מטרפה ידנית..
מוסיפים את תמצית הווניל, קורט מלח, מיץ לימון, שמן ומקציפים עוד כדקה..
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומקציפים עוד 2 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. שימו לב לא להקציף יותר מידי רק עד לאיחוד התערובת..
יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה משומנת היטב או לתבניות אינגליש קייק משומנות היטב..
מכניסים את העוגה לתנור ואופים 35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר היטב. .
לאחר שהעוגה קרה מכינים את ציפוי העוגה, מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי לקרם חלק ומצפים את העוגה/עוגות. .
אם רוצים אפשר לפזר מעט גרידת לימון על ציפוי העוגה..
זהו חברות וחברים תיהנו, אצלי בארוחת שישי החברה טעמו וביקשו עוד.
בתיאבון! אז … כנסו למטבח וספרו איך היה..