אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

127
צפיות

עוגת לימון פרווה ממכרת עם ציפוי אינסטנט פודינג לימוני של סבתא לאה

המתכון של
עוגת לימון פרווה ממכרת עם ציפוי אינסטנט פודינג לימוני של סבתא לאה

מתכון של שילוב מנצח של טעמים וארומה, הכל בקערה ומטרפה ידנית פחות מ-10 דקות הכנה, כל אחד יכול.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • נדרש ...
  • כוסות מדידה אוניברסליות.
  • 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית קוטר 24.
  • לעוגה ...
  • 1 כוס סוכר לבן (200 גרם).
  • גרידת לימון מ-2 לימונים בגודל בינוני.
  • 4 ביצים בגודל L או 5 בגודל M.
  • 2 כפיות של תמצית וניל.
  • קורט מלח.
  • מיץ לימון סחוט טרי מ-2 לימונים בגודל בינוני.
  • 2/3 כוס שמן קנולה (160 מ"ל).
  • 1 וחצי כוסות קמח לבן מנופה (210 גרם).
  • 2 כפיות אבקת אפייה (1 שקית אבקת אפייה (10 גרם).
  • 1/4 כפית של אבקת סודה לשתייה.
  • לציפוי העוגה ...
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גרם).
  • 1 מכל שמנת צמחית לפרווה או 1 מכל שמנת מתוקה (250 מ״ל).
  • 1/3 כוס מיץ לימון טרי סחוט (80 מ"ל).
  • 1/3 כוס מים (80 מ"ל).
  • 2 כפות אבקת סוכר.
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות מצב רגיל (פס עליון פס תחתון)..


  • 2

    בקערה גדולה שמים את הסוכר, גרידת לימון ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית כדקה עד לקבלת סוכר לח עם ארומה חזקה של לימון. .


  • 3

    לקערה עם הסוכר וגרידת הלימון מוסיפים את הביצים ומקציפים ל-2 דקות עם מיקסר ידני או עם מטרפה ידנית..


  • 4

    מוסיפים את תמצית הווניל, קורט מלח, מיץ לימון, שמן ומקציפים עוד כדקה..


  • 5

    מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומקציפים עוד 2 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. שימו לב לא להקציף יותר מידי רק עד לאיחוד התערובת..


  • 6

    יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה משומנת היטב או לתבניות אינגליש קייק משומנות היטב..


  • 7

    מכניסים את העוגה לתנור ואופים 35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..


  • 8

    מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר היטב. .


  • 9

    לאחר שהעוגה קרה מכינים את ציפוי העוגה, מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי לקרם חלק ומצפים את העוגה/עוגות. .


  • 10

    אם רוצים אפשר לפזר מעט גרידת לימון על ציפוי העוגה..


  • 11

    זהו חברות וחברים תיהנו, אצלי בארוחת שישי החברה טעמו וביקשו עוד.


  • 12

    בתיאבון! אז … כנסו למטבח וספרו איך היה..


1

מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות מצב רגיל (פס עליון פס תחתון)..


2

בקערה גדולה שמים את הסוכר, גרידת לימון ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית כדקה עד לקבלת סוכר לח עם ארומה חזקה של לימון. .


3

לקערה עם הסוכר וגרידת הלימון מוסיפים את הביצים ומקציפים ל-2 דקות עם מיקסר ידני או עם מטרפה ידנית..


4

מוסיפים את תמצית הווניל, קורט מלח, מיץ לימון, שמן ומקציפים עוד כדקה..


5

מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומקציפים עוד 2 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. שימו לב לא להקציף יותר מידי רק עד לאיחוד התערובת..


6

יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה משומנת היטב או לתבניות אינגליש קייק משומנות היטב..


7

מכניסים את העוגה לתנור ואופים 35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..


8

מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר היטב. .


9

לאחר שהעוגה קרה מכינים את ציפוי העוגה, מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי לקרם חלק ומצפים את העוגה/עוגות. .


10

אם רוצים אפשר לפזר מעט גרידת לימון על ציפוי העוגה..


11

זהו חברות וחברים תיהנו, אצלי בארוחת שישי החברה טעמו וביקשו עוד.


12

בתיאבון! אז … כנסו למטבח וספרו איך היה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים