1)מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל עד קבלת קצף בהיר ותפוח .
2
2) מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בזרם דק ומוסיפים את הסולת ,קמח ואבקת אפייה ומערבבים מהירות נמוכה כמה דקות עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה ומעבירים לשקית זילוף .
3
3)לשמן את התבנית סיליקון ונזלף ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות על חום סטטי זה אומר פס למעלה ופס למטה כ 20 דקות .
4
4) מביאים לרתיחה את המים והסוכר עד שזה מבעבע מוסיפים 2 כפות של רום ומערבבים ומורידים מהאש מקררים מעט וטובלים את הסברינות.
5
4) מקציפים את השמנת עם הפודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה מערבבים לשקית זילוף ונזלף על הסברינות ומניחים על כל אחד דובדבן 🍒.
1
1)מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל עד קבלת קצף בהיר ותפוח .
2
2) מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בזרם דק ומוסיפים את הסולת ,קמח ואבקת אפייה ומערבבים מהירות נמוכה כמה דקות עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה ומעבירים לשקית זילוף .
3
3)לשמן את התבנית סיליקון ונזלף ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות על חום סטטי זה אומר פס למעלה ופס למטה כ 20 דקות .
4
4) מביאים לרתיחה את המים והסוכר עד שזה מבעבע מוסיפים 2 כפות של רום ומערבבים ומורידים מהאש מקררים מעט וטובלים את הסברינות.
5
4) מקציפים את השמנת עם הפודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה מערבבים לשקית זילוף ונזלף על הסברינות ומניחים על כל אחד דובדבן 🍒.