הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להוסיף חלמונים ולהמשיך לערבב מעט להוסיף את האינסטנט פודינג ולקפל לאט שלא ישבור את הקצף.
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 20 דקות בערך.
להוציא לקרר .
להכנת הקרם להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג וניל לקבלת קרם למרוח על העוגה ולהכניס למקפיא לרבע שעה בערך.
להכין גנאש להרתיח על הגז שמנת מתוקה להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב .
להוציא את העוגה לשפוך על העוגה ולהכניס למקפיא ל5 דקות .
לקשט עם האגוזים והקצפת .
בהצלחה .