הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף חלבונים עם כטס סוכר לקבלת קצף יציב, להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף לאט להוסיף שמן בזילוף ואז את שאר המצרכים ולערבב מעט ולהמשיך לערבב הקיפוח.
לשמן מעט תבנית לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 40 דקות .
גשהעוגה מוכנה להוציא לקרר לחתוך את העוגה באמצע להטיב עם נס למרוח חצי מכמות הקרם לסגור למרוח את יתרת הקרם .