 
				בצק ספידי
			 
		
		
			מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 19/06/2016 | 14:18
		
			
				 
		
			קטגוריה: מאפים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
				לבצק
			
					- 
						  כוס שמן
					
- 
						  כף שטוחה מלח
					
- 
						  4 כוסות קמח
					
- 
						  כוס מים חמימים
					
למילוי א'
			
					- 
						  קורט מלח
					
- 
						  קוביה גבינה בולגרית
					
- 
						  חצי כוס קשקבל מגורד
					
- 
						  1 ביצה
					
- 
						  2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
					
למילוי ב'
			
					- 
						  גבינה צפתית
					
- 
						  גבינה נפוליאון
					
- 
						  גבינה צהובה
					
למילוי ג' (במאפה עגול)
			
					- 
						  חצילים מטוגנים
					
- 
						  שום
					
- 
						  מלח
					
- 
						  פלפל שחור
					
- 
						  מיץ מרבע לימון
					
- 
						  בוטנים קלויים
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מעבדים את חומרי הבצק 
- 
					ממלאים במילוי הרצוי 
- 
					מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה