 
				קובה מטוגנת כשרה לפסח
			 
		
		
			מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 19:02
		
			
				 
		
			קטגוריה: מאפים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
				לבצק
			
					- 
						  2 כפות שמן
					
- 
						  כפית מלח
					
- 
						  מעט פלפל שחור
					
- 
						  2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים
					
- 
						  2 כוסות קמח מצה
					
- 
						  3 ביצים טרופות
					
- 
						  1 כוס מים פושרים
					
למילוי
			
					- 
						  2 בצלים קצוצים ומטוגנים
					
- 
						  500 גרם בשר טחון
					
- 
						  פלפל שחור
					
- 
						  פלפל אנגלי
					
- 
						  מלח
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מאחדים את כל חומרי הבצק 
- 
					פותחים קצת על כף היד וממלאים בבשר וסוגרים בעזרת היד השנייה ומטגנים בשמן עמוק