תקציר המתכון: עוגיות קוקוס מרוקאיות, נוהגים להגיש גם במימונה עם עוגיות נוספות בטעמים שונים.
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 50, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שמים את החלבונים בסיר גדול עם קורט מלח ומקציפים. מוסיפים את הסוכר ואת סוכר הוניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצב יציב.
מעמידים את הסיר מעל להבה נמוכה וממשיכים להקציף כ-15 דקות, עד שהסוכר נמס והקצף נוקשה.
מסירים מהאש את סיר הקצף, מוסיפים את הקוקוס ובוחשים היטב, משהים למשך 20 דקות.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה בצורת כוכב גדול, ומזליפים בצורה סיבובית לתוך המנז'טים. מפזרים מעט סוכריות לקישוט.
אופים כ-20 דקות בחום של 150 מעלות, עד שהעוגיות מתקשות ומזהיבות מעט. מצננים ומכניסים לתוך קופסאת איכסון.