קציצות מבושלות ברוטב 
			 
		
		
			מאת: אורית לוי, פורסם: 25/03/2015 | 14:48
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				הקציצות המפורסמות של אימי - ללקק את האצבעות! ילדים ומבוגרים משוגעים עליהן
			
		
		
			קטגוריה: תבשילים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
				רכיבים לרוטב
			
					- 
						1  יחידה בצל קצוץ
					
 
					- 
						6  יחידה גרגירי פלפל אנגלי
					
 
					- 
						2  כף רסק עגבניות או רסק קטן אחד
					
 
					- 
						1  כף סוכר, 1 כפית מלח, 1 כף פלפל שחור טחון, 1 כף פפריקה מתוקה בשמן
					
 
					- 
						1  כף אבקת מרק עוף
					
 
					- 
						4  יחידה עלי דפנה
					
 
			
				רכיבים לתערובת הקציצות
			
					- 
						1  כפית מלח, 1 כף פלפל שחור
					
 
					- 
						1  יחידה בצל קצוץ
					
 
					- 
						חצי  קילוגרם בשר בקר טחון / 250 גר' הודו טחון ו- 250 גר' עוף טחון מעורבבים
					
 
					- 
						3  כף פירורי לחם
					
 
					- 
						1  כף אבקת מרק עוף
					
 
					- 
						1  כף פפריקה מתוקה בשמן
					
 
					- 
						חצי  צרור פטרוזיליה קצוצה
					
 
					- 
						2  יחידה ביצה
					
 
					- 
						2  יחידה שיני שום כתושות
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
לערבב בקערה את כל חומרי התערובת קציצות. ליצור קציצות קטנות בידיים רטובות.
				 
				- 
					
להכין רוטב:
				 
				- 
					
לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ב- 3 כפות שמן, להוסיף רסק קטן, מים עד כיסוי הקציצות, להוסיף את כל התבלינים.
				 
				- 
					
להרתיח ואז לזרוק פנימה את הקציצות. לערבב בעדינות מדי פעם וללטף את הקציצות עם הרוטב.
				 
				- 
					
לבשל חצי שעה
				 
				- 
					
בתיאבון ♥