קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
במעבד מזון -קוצצים דק את הירק,השום והבצל.
מעבירים לקערה יחד עם הבשר, האורז והצנוברים מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומניחים במקרר לצינון.
חותכים את שורש הכרוב מלמטה ומבשלים במים רותחים 6 דקות.
מצננים ומפרידים את עלי הכרוב.
עוברים למילוי הכרוב:
בעזרת סכין מסירים מהעלים את את החלק הקשה שנמצא בתחתית העלה. מניחים כל עלה בקערית קטנה משאירים את קצוות העלה מחוץ לקערית.
ממלאים ב-2 כפות נדיבות של מילוי הבשר
מהדקים מעט וסוגרים כלפי פנים. יוצרים מעין כדור.
הופכים ומסדרים את כל כדורי הכרוב הממולאין בסיר. מעל מפזרים מעל את הרוטב.
מכסים בנייר אפייה ובמכסה.
מבשלים חצי שעה ומעבירים לאפייה שעה בתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו. ברבע שעה האחרונה מסירים את הכיסוי להשחמת החלק העליון.