לןגן

סחוג חריף אש

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 08/12/2025 | 11:58
סחוג חריף אש

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון שמים את הפלפלים וטוחנים בפולסים קצרים מוסיפים את השום ואת הכוסברה והמלח וממשכים לטחון עד לקבלת מרקם מחית אבל לא רסק.

  2. שופכים את הסחוג לתוך מסננת כדי לסנן את הסחוג מהנוזלים.

  3. את הסחוג שמים בתוך קופסא ומעל שופכים שמן קנולה סוגרים ושומרים במקרר.

  4. מציעה לעבוד עם כפפות.

  5. בהצלחה