לןגן

שווארמה דונר

מאת: דליה אליאסי, פורסם: 07/12/2025 | 03:46
שווארמה דונר

תקציר המתכון: המתכון מבוסס על טיבול משלי המתאים לחך הישראלי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם מראש תנור 200 מעלות לאפות כ-20 דקות

  2. לקצוץ דק מאוד את הבצל, לסחוט מנוזלים

  3. לשים בקעה את הבשר וכל התבלינים כולל המיונז

  4. לערבב וללוש היטב(לפרוק החלבונים).

  5. לקחת 2 ניירות אפייה, לשים גוש של העיסה (אני מחלקת את התערובת ל-4) ולשים מעל את הנייר אפייה ולרדד דק בעזרת מערוך לגובה אחיד ודק.

  6. להסיר את הנייר האפייה והחלק עם הבשר לגלגל לרול.

  7. לאחר כ-20 דקות להוציא מהתנור ולא לוותר על הנוזלים לטפטף על הבשר