תקציר המתכון: המתכון מבוסס על טיבול משלי המתאים לחך הישראלי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחמם מראש תנור 200 מעלות לאפות כ-20 דקות
לקצוץ דק מאוד את הבצל, לסחוט מנוזלים
לשים בקעה את הבשר וכל התבלינים כולל המיונז
לערבב וללוש היטב(לפרוק החלבונים).
לקחת 2 ניירות אפייה, לשים גוש של העיסה (אני מחלקת את התערובת ל-4) ולשים מעל את הנייר אפייה ולרדד דק בעזרת מערוך לגובה אחיד ודק.
להסיר את הנייר האפייה והחלק עם הבשר לגלגל לרול.
לאחר כ-20 דקות להוציא מהתנור ולא לוותר על הנוזלים לטפטף על הבשר