לןגן

שומר ואפונה

מאת: איילת שלמה, פורסם: 13/11/2025 | 17:04
שומר ואפונה

תקציר המתכון: תוספת לאורז מושלמת

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טגני את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה, הוסיפי את השומר ובשלי יחד כ10 דקות.

  2. הוסיפי את האפונה, תבלי , ערבבי היטב. הוסיפי מים רותחים עד 3/4 מגובה האפונה ובשלי על אש בינונית. לבדוק טעמים ולהעביר לאש נמוכה כחצי שעה או עד ריכוך מלא של השומר.

  3. להגיש בתוספת אורז או פירה.

  4. בהצלחה ובאהבה איילת❤️