תקציר המתכון: עפ"י מתכון של Foody
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו
מכינים את העוגה: מקציפים במיקסר ביצים וסוכר כ-7 דקות
מוסיפים שמן, דבש, תמצית וניל ומלח, ומערבבים.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקורנפלור, ומערבבים לבלילה אחידה (רק עד לאיחוד, לא לערבב יותר מדי)
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים עם תרסיס שמן. יוצקים את הבלילה ואופים 8-10 דקות בתנור שחומם מראש (לוודא עם קיסם שמוכן, צריך לצאת עם פירורים, לא יבש מדי וגם לא נוזלי)
מיד לאחר האפייה הופכים בעדינות את העוגה על גבי מגבת מטבח, מנתקים בעדינות את נייר האפייה ומגלגלים במגבת. מניחים בצד להצטננות
בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת להקצפה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג וניל במהירות נמוכה, עד לקבלת מרקם קרמי יציב (לא יותר מדי כדי לא לשבור את הקצפת).
לאחר שהעוגה הצטננה, פותחים אותה, מורחים 3/4 מכמות הקרם ומזלפים מעל דבש ומגלגלים
את שארית הקרם מורחים על הרולדה, מפזרים שקדים קלויים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות (להתייצבות), לספיגת טעמים מקסימלית - כדאי גם להשאיר לילה