לןגן

בשר וראשי ארטישוק

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 17/09/2025 | 19:00
בשר וראשי ארטישוק

תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה🌹🌹

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לישלוק את הבשר עים ירק בצל,עלי דפנה,מעט פלפל אנגלי ומעט כרכום

  2. לקרר .וליפרוס רק שהוא קר

  3. לחלוט את ראשי הארטישוק במים חמים ל10 דקות, לישטוף וליפרוס.

  4. לשים בסיר 4 כפות שמן לחמם

  5. לתבל עים כול התבלינים ולערבב.

  6. להוסיף את פרוסות בשר.

  7. להישתמש בציר הבשר לבישול כ2 כוסות .להוסיף מעל הבשר..

  8. שזה רותח להוסיף את הראשים של הארטישוק.

  9. להנמיך להבה ולבשל עד צימצום הנוזלים..

  10. בהצלחה אורה..🌹🌹🌹