לןגן

פאייה דגים לילדים ומבוגרים

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:08

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. - לוקחיםאת הברמונדי חותכים לרצועות עבות

  3. - שמים מעט מלח על כל הנתחים ושמן זית ומורחים היטב

  4. - לוקחים מחבת גדולה או סיר שטוח ומחממים אותה

  5. - צורבים את הפילטים כדקה מכל צד, ומוציאים למגש

  6. - מוסיפים 5 כפות שמן זית

  7. -מוסיפים פנימה את הבצל הלבן הגמבה הפלפל חריף מוסיפים טיפונת מלח ומערבבים

  8. -מוסיפים פנימה שיני שום כתושות ומערבבים עד שמטוגן

  9. - לתוך הסיר מוסיפיםאורז ריזוטו ומערבבים ברגע שהוא מתחמם מוסיפים פנימה חצי קופסה של עגבניות קלופות בשימורים.

  10. - מתבלים ב מלח, כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור

  11. - מוסיפים 3 כוסות מים רותחים

  12. - מערבבים ערבוב טוב מנמיכים את האש לאש קטנה

  13. - מסדרים את הדגים בצורה מעגלית וסוחטים חצי לימון

  14. - מבשלים את האורז מכסה סגור אש קטנה כ20 דקות

  15. - לאחר 20 דקות מכבים את האש ומכסים במגבת לכ5 דקות

  16. - מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל ולימון

  17. שיהיה בתאבון