קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה:
- לוקחיםאת הברמונדי חותכים לרצועות עבות
- שמים מעט מלח על כל הנתחים ושמן זית ומורחים היטב
- לוקחים מחבת גדולה או סיר שטוח ומחממים אותה
- צורבים את הפילטים כדקה מכל צד, ומוציאים למגש
- מוסיפים 5 כפות שמן זית
-מוסיפים פנימה את הבצל הלבן הגמבה הפלפל חריף מוסיפים טיפונת מלח ומערבבים
-מוסיפים פנימה שיני שום כתושות ומערבבים עד שמטוגן
- לתוך הסיר מוסיפיםאורז ריזוטו ומערבבים ברגע שהוא מתחמם מוסיפים פנימה חצי קופסה של עגבניות קלופות בשימורים.
- מתבלים ב מלח, כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור
- מוסיפים 3 כוסות מים רותחים
- מערבבים ערבוב טוב מנמיכים את האש לאש קטנה
- מסדרים את הדגים בצורה מעגלית וסוחטים חצי לימון
- מבשלים את האורז מכסה סגור אש קטנה כ20 דקות
- לאחר 20 דקות מכבים את האש ומכסים במגבת לכ5 דקות
- מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל ולימון
שיהיה בתאבון