לןגן

בקלוואה עם טוויסט

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 15:54

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור מראש ל180 מעלות טורבו

  2. לוקחים דף פילו משמנים בקצה בחלק הצר ומקפלים פנימה ,

  3. שמים ארבע כפות מהמילוי , מקפלים בצדדים ומגלגלים , מניחים בתבנית משמנים מעל , וככה ממשיכים עם הדפי פילו עד שהתערובת נגמרת , זה מספיק בערך לשמונה דפי פילו ,

  4. מפזרים אגוזים טחונים מעל (לא לדאוג הם לא נשרפים)

  5. למשך חצי שעה או עד שזה מקבל צבע זהוב ויפה ,

  6. ישר איך שזה יוצא מהתנור שופכים מייפל ב נ ד י ב ו ת

  7. וזהו יש לכם קינוח מושלם 🤗