קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מתאים ל-2 רולדות.
בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון נניח חמאה בטמפ׳ החדר חתוכה לקוביות ,קמח , ואבקת סוכר , עד לקבלת מרקם פירורי.
אח״כ מוסיפים את השמן והביצים , ומערבלים עד קבלת בצק אחיד .
הבצק נוח לעבודה, אין צורך בקירור -אפשר להתחיל .
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים .
מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפייה מעט מקומחים .
לא דק מדי ולא עבה מדי .
מורחים על הבצק את הנוטלה, מסדרים אצבעות קינדר בקצה ומגלגלים בעזרת נייר אפייה לרולדה .
מכניסים 20 דקות למקפיא .
בינתיים ,מחממים תנור ל -150 מעלות חום עליון תחתון .
לאחר מכן אופים כ-20 דקות.
עד שהן מתייצבות אך נשארות בהירות יחסית .
מצננים את הרולדות לגמרי לפני החיתוך .
מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל ,חותכים עם סכין ללא שיניים