לןגן

זיתים מבושלים

מאת: מרב ליסובסקי, פורסם: 19/07/2025 | 08:41
זיתים מבושלים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1מסננים את הזיתים וחולטים במים רותחים למשך שעה, להפיג את המליחות..

  2. 2מחממים את השמן בסיר קטן, על להבה בינונית, ומטגנים בו את הזיתים ושיני השום למשך 2 דקות..

  3. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגוררות והמים, ומערבבים. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים..

  4. מבשלים כ-40 דקות, ובוחשים מדי פעם.