סלט בוראטה
מאת: אורית לוי, פורסם: 25/06/2025 | 11:50
תקציר המתכון:
להכין בבית ולהרגיש במסעדת שף איטלקית
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חופן עלי בייבי או רוקט שטופים וחתוכים גס
-
בערך 20 עגבניות שרי (אפשר לערבב אדומות וצהובות) חתוכות לחצאים
-
חופן עלי בזיליקום טריים חתוכים גס
-
חצי כפית מלח גס
-
חצי כפית פלפל שחור גרוס
-
חופן קרוטונים
-
חצי בצל סגול חתוך לרצועות דקות (לא חובה אבל מוסיף המון)
-
גבינת בוראטה שלמה (להוציא מהמקרר 15 דקות לפני ההכנה)
-
ניתן להוסיף גם זיתי קלמטה חתוכים ללא גלעין, צנוברים קלויים 30 דקות על מחבת ללא שמן,
לתיבול
-
3 כפות שמן זית
-
כפית חומץ בלסמי
אופן הכנה
-
בקערה להניח את עלי הבייבי, את העגבניות, בזיליקום, קרוטונים ובצל. מתבלים במלח גס ופלפל שחור ומערבבים היטב.
-
מניחים באמצע את גבינת הבוראטה.
-
מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי ומגישים