לןגן

מג'דרה

מאת: שרית מגיני, פורסם: 21/06/2025 | 17:26

תקציר המתכון: טעים ובריא

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את העדשים, להניח בסיר. להוסיף 5 כוסות מים רותחים ולהביא לרתיחה ואחכ להנמיך ולבשל עד שהעדשים קצת רכות, כ 15 דקות בערך.

  2. אח"כ להוסיף את האורז השטוף.

  3. להוסיף כ 1 כף שמן קנולה,1 כפית מלח וחצי מהבצל המטוגן. להרתיח ואחכ להנמיך ולבשל כ 20 דקות.

  4. לאחר שטועמים מעט מהאורז וזה בשל, מכבים את הגז ומעבירים את המגדרה לתבנית, ואת יתרת הבצל המטוגן מפזרים מלמעלה.

  5. בתאבון.