תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
1)מקלפים תפוחי אדמה ופורסים עם מעבד מזון לפרוסות דקות ושמים בצד
2)מניחים במחבת חמאה ושמן זית ומטגנים את 2 סוגי הבצלים ושום עד להזהבה קלילה
3)מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל השאר ומערבבים מוסיפים את הגבינת נפוליאון
ה
וחלב ומבשלים כמה דקות לא יותר ומוסיפים גבינת פרמזן מערבבים ושמים בצד
להרכבה
מסדרים את התפו"א בתבנית עגולה בצורת ספירלה ויוצקים קצת מהתערובת וניישר ומפזרים מעט גבינת מוצרלה
2)נסדר שכבה שניה של תפוחי האדמה ויוצקים שוב התערובת וניישר
ושוב נפזר גבינת מוצרלה וגבינת צ'דר מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 50 דקות ולאחר 50 דקות מורידים את הנייר כסף ואופים לעוד 15 דקות עד להשחמה