לןגן

רוטב פיצה ירושלמי מ-ט-ר-י-ף

מאת: ריקי ספיר, פורסם: 26/05/2025 | 23:45

תקציר המתכון: ת'אמת שלא יודעת למה רק בירושלים יש בפיצריות את הרוטב הזה... פעם זה היה ידוע בתור "הרוטב של פיצה אורי" אז לא יודעת אם זה המתכון המדויק של פיצה אורי... אבל מה שבטוח שאחרי שתטעמו תתלבטו מה יותר טעים הרוטב או הפיצה... מתכון פשוט וקל שכל מי שטעם פשוט נגנב... הי, רק שימו לב!!! זה רוטב ששמים מעל הפיצה כשהיא חמה ומוכנה... [במקום אלף האיים וכל מיני דברים לא קשורים...] ולא במקום הרסק שמתחת הגבינה צהובה... [פשוט היו כאלה שהתבלבלו...]

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים הכל חזק בכף ועדיף בבלנדר

  2. ו... זהו!!!

  3. רק חשוב!!! לתת לרוטב לנוח לילה במקרר [או לפחות כמה שעות טובות] לתת להכל להיספג טוב...

  4. להגיש קר!