לןגן

תבשיל פולים, תחתיות ארטישוק, סלרי וגזר נדיר

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 07/05/2025 | 17:42
תבשיל פולים, תחתיות ארטישוק, סלרי וגזר נדיר

תקציר המתכון: תבשיל פולים, תחתיות ארטישוק, סלרי וגזר נדיר תוספת מעניינת חמצמצה וטעימה להפליא ❤️סיון אסולין מלול❤️

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לזלף בתחתית הסיר שמן, לטגן את את הבצל להזהבה יפה להוסיף את כל הירקות כולל התבלינים

  2. לאחר מכן מים עד לגובה הירקות...להביא לרתיחה ואז להוריד את הלהבה ולבשל עד שהירקות מתרככים

  3. לשפר טעמים לפי טעמכם הרצוי...

  4. אחריי שהירקות התרככו ושיפרתם טעמים, נוסיף את הסוכר והלימון שהכנו מראש בכוס נערבב ונבשל,בלי מכסה עוד רבע שעה.