לןגן

תפוחי אדמה וריבת בצל

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 26/04/2025 | 20:08
תפוחי אדמה וריבת בצל

תקציר המתכון: תפוחי אדמה בריבת בצל טעם גן עדן תפאר לכם כל שולחן שבת/חג ❤️סיון אסולין מלול❤️

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תפוחי אדמה עם ריבת בצל

  2. 10 תפוחי אדמה עם הקליפה חתוכים לקוביות

  3. לבשל בסיר עם מים מעל תפוחי האדמה ולבשל עד לריכוך... להעביר למסננת ולחכות שיתקררו.

  4. נערבב בקערה קטנה כוס מים

  5. (מדידה בכוס חד פעמי קר) רותחים, 6 כפות אבקת מרק בצל, כפית תבלין בזילקום כפית תבלין טימין, כפית פלפל גרוס, כף שטוחה מלח, כוס שמן זית וכפית שום כתוש לערבב היטב..להניח את תפוחי האדמה בתבנית ולשפוך את כל הרוטב. לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור על חום 180מעלות טורבו עד שהתפוחי האדמה שחומים..אל דאגה גם שהם מכוסים הם יקבלו צבע יפה.

  6. להעביר לתבנית יפה ולשפוך את כל הרוטב על תפוחי האדמה.