גרגרי חומוס
			 
		
		
			מאת: יפה כהן, פורסם: 22/05/2021 | 13:04
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				טעים תוספת לדגים או תוספת 
לכל דבר אחר
			
		
		
			קטגוריה: תוספות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						להשרות  חצי קילו גרגרי חומוס כל הלילה אפשר להוסיף כפית סודה לשתיה לריכוך לשפשף את הגרגרים
					
 
					- 
						להוציא  את הקליפה ולשיתוף טוב
					
 
					- 
						3  פלפלים יבשים
					
 
					- 
						גמבה  אחת
					
 
					- 
						7  שיני שום
					
 
					- 
						כף  קמון 
					
 
					- 
						כף  פפריקה / מתוק או חריף מה שאוהבים
					
 
					- 
						רבע  כוס שמן
					
 
					- 
						כוסברה  צרור קצוץ
					
 
					- 
						(  למי שמתעצל לעשות את כל התהליך 
					
 
					- 
						של  גרגרי החומוס יש אפשרות
					
 
					- 
						לשתי  קופסאות שימורים של גרגרי חומוס
					
 
					- 
						לישתוף  טוב ולבשל גם יוצא טעים
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
להכין סיר שטוח 
				 
				- 
					
להכניס לסיר את השמן והשום 
				 
				- 
					
והתבלינים לגן דקה שתיים
				 
				- 
					
להוסיף מים ולהוסיף את החומוס
				 
				- 
					
לבשל על אש המוכה לידי ריכוך
				 
				- 
					
של הגרגרים ולצימצום הנוזלים
				 
				- 
					
( טעים מאוד להוסיף לדגים) ואפשר לבשל בניפרד בתור תוספת