סלט ירקות עם חומוס, חצילים ותפוחי אדמה
			 
		
		
			מאת: עינב 🌷, פורסם: 05/04/2021 | 18:51
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				כששואלים אותי "מה את אוכלת בתור צמחונית?", אני אוהבת להכין את המנה הזאת 🤭😉😊
סלט צבעוני, טבעוני ובריא, מלא בכל טוב, שגם אוהבי בשר לא מסרבים לו...
			
		
		
			קטגוריה: סלטים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						לשתי  מנות מלאות כמו בתמונה...
					
 
					- 
						לסלט  ירקות-
					
 
					- 
						  עגבנייה
					
 
					- 
						  2 מלפפונים
					
 
					- 
						פלפל  אדום
					
 
					- 
						פלפל  צהוב
					
 
					- 
						2  גבעולי סלרי עם העלים
					
 
					- 
						1  כוס מלאה גרגירי חומוס מבושלים ( אני חיממתי סנפרוסט)
					
 
					- 
						  .
					
 
					- 
						  לחצילים-
					
 
					- 
						1  חציל חתוך לקוביות גדולות
					
 
					- 
						2  כפות שמן זית וכף שטוחה פפריקה
					
 
					- 
						  .
					
 
					- 
						לתפוחי  אדמה-
					
 
					- 
						2  תפוחי אדמה גדולים חתוכים לסירות (רבעים לאורך)
					
 
					- 
						שמן  זית, מלח לפי הטעם, 1/4 כפית כורכום ו-1/4 כפית פילדלפיה
					
 
					- 
						(אפשר  גם רק שמן זית ומלח)
					
 
					- 
						*  אפשר גם לחתוך הכל לקוביות... מה שאתם אוהבים, הכל הולך
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
את הסלט ירקות מתבלים בשמן זית, מלח וכמון לפי הטעם וחצי לימון
				 
				- 
					
את החצילים והתפוחי אדמה אופים (בשתי תבניות נפרדות) על טורבו כ-45-55 דקות על 200 מעלות, עד שהם רכים
				 
				- 
					
מרכיבים הכל יחד בצלחת
				 
				- 
					
בתיאבון!!!