בצל סגול עם סומאק
			 
		
		
			מאת: דורית אלישע, פורסם: 09/01/2021 | 09:51
		
			
				
		
			קטגוריה: סלטים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						2  בצלים סגולים בינוננים
					
 
					- 
						חופן  פטרוזיליה קצוצה
					
 
					- 
						כף  שמן זית
					
 
					- 
						2  כפות לימון סחוט
					
 
					- 
						כפית  סומק
					
 
					- 
						קורט  מלח
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
לחצות את הבצל ולחתוך לרצועות
				 
				- 
					
להוסיף את כל המרכיבים ולערבב