 
				פילה דג אמנון ברוטב אדום עם חומוס ופרוסות גזר
			 
		
		
			מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 29/11/2020 | 09:25
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				יאמי
			
		 
		
			קטגוריה: דגים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: בינוני
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						4  פילה אמנון שטופים
					
- 
						4  עגבניות קלופות קוביות
					
- 
						4  גזרים פרוסות
					
- 
						1קופסא  חומוס
					
- 
						מסננים  ושומרים את
					
- 
						נוזל  החומוס
					
- 
						  מחממים
					
- 
						מחבת  עם כף שמן ומוסיפים את העגבניות
					
- 
						מערבבים  3-4 דקות
					
- 
						מוסיפים  את הגזר
					
- 
						מערבבים  ל2-3 דקות
					
- 
						מתבלים  ב..
					
- 
						רבע  כף פלפל שחור
					
- 
						רבע  כף כמון
					
- 
						חצי  כף כורכום
					
- 
						חצי  כף פפריקה בשמן
					
- 
						3  כפות רסק עגבניות
					
- 
						כף  תבלין "כוסברה"
					
- 
						קורט  מלח
					
- 
						קורט  סוכר
					
- 
						  מערבבים
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					ומוסיפים את כוס ששמרנו מקופסת החומוס 
- 
					ו2 כוסות נוספות מהברז 
- 
					מערבבים ומכסים 
- 
					מבשלים כחצי שעה 
- 
					מוסיפים את הדגים 
- 
					מרטיבים אותם 
- 
					בכף מהרוטב ומכסים 
- 
					מבשלים כ15/20 דקות 
- 
					על אש נמוכה