 
				סלמון וגרגירי חומוס ברוטב אדום
			 
		
		
			מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/09/2020 | 15:38
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				יאמי
			
		 
		
			קטגוריה: דגים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: בינוני
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						4  חתיכות דג סלמון
					
- 
						כוס  ןחצי גרגירי חומוס(בושלו סוננו והוקפאו)
					
- 
						2  שיני שום קצוצים
					
- 
						1  עגבניה קוביות
					
- 
						2  כפות רסק עגבניות
					
- 
						חופן  כוסברה קצוץ
					
- 
						את  הדגים שמים בקערה
					
- 
						מעל  מפזרים קצת מיץ לימון
					
- 
						ל10  דקות שוטפים ומסננים
					
- 
						את  החומוס שוטפים ומסננים
					
- 
						מחממים  מחבת עם 2 כפות שמן
					
- 
						שמים  את העגבניה
					
- 
						ומטגנים  כ2 דקות
					
- 
						מוסיפים  את רסק העגבניות
					
- 
						ואת  השום
					
- 
						וממשיכים  תוך כדי עירבוב
					
- 
						כ3  דקות נוספות
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מתבלים ב.... 
- 
					חצי כפית כוכרכום 
- 
					כפית פפריקה מתוקה מעושנת 
- 
					חצי כפית כמון 
- 
					חצי כפית פלפל שחור 
- 
					חצי כפית מלח 
- 
					מערבבים ומוסיפים 
- 
					2 כוסות מים 
- 
					מבשלים על אש נמוכה 
- 
					כ15/20 דקות 
- 
					מסדרים את הדגים 
- 
					עם כף מרטיבים אותם מהרוטב 
- 
					מוסיפים את הירק 
- 
					מוסיפים קורט סוכר 
- 
					ומבשלים 15 דקות נוספות 
- 
					עם מכסה ואש נמוכה