סלט בורגול וטונה משגע!
			 
		
		
			מאת: אורית לוי, פורסם: 25/10/2018 | 10:07
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				משביע, צבעוני, בריא וטעים!!!
			
		
		
			קטגוריה: סלטים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						1  כוס בורגול (עבה או דק)
					
 
					- 
						15  עגבניות שרי שטופות וחצויות
					
 
					- 
						1  בצל אדום חתוך לחצי וכל חצי לרצועות דקות
					
 
					- 
						2  קופסאות טונה משימורים, מסוננות (או בשמן או במים)
					
 
					- 
						1  תפוח אדמה מבושל
					
 
					- 
						1  ביצה קשה 
					
 
					- 
						1  בצל ירוק חתוך לעיגולים עם הגבעול
					
 
					- 
						חצי  צרור פטרוזיליה קצוצה
					
 
					- 
						1  מלפפון רגיל עם הקליפה שטוף וחתוך לקוביות קטנות
					
 
					- 
						מיץ  מחצי לימון סחוט, מלח ופלפל
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
להשרות את הבורגול במים רותחים חצי שעה, לשטוף היטב ולסנן מהמים. להניח בקערה.
				 
				- 
					
להוסיף את כל המרכיבים, לערבב היטב ולהגיש - ראו הוזהרתם - נטרף בדקות!