לןגן

מוקפץ פרווה משגע עם ספגטי 😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 22/09/2018 | 21:02
מוקפץ פרווה משגע עם ספגטי 😍

תקציר המתכון: והפעם מוקפץ פרווה כי ככה הילדים ביקשו😍😍

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  3. מחממים במחבת ווק שמן זית ומוסיפים את הבצל הסגול ומטגנים 2 דקות.

  4. מתחילים להוסיף את הירקות בהדרגה, מתחילים עם הגזר ומתחילים להקפיץ כ-2 דקות.

  5. מוסיפים את רצועות הגמבה האדומה והצהובה ומקפיצים עוד דקה שתיים.

  6. מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ עוד דקה.

  7. מוסיפים את הכרוב וממשיכים להקפיץ עוד דקה.

  8. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, כפית של פפריקה מתוקה וחצי כפית כורכום ומערבבים ומקפיצים הכל יחד.

  9. מוסיפים את הרטבים וממשיכים להקפיץ או לערבב לאיחוד טעמים כדקה ובסוף מוסיפים את הפסטה שבישלנו.

  10. מערבבים היטב ואם חסר רטבים אפשר להוסיף עוד קצת מכל רוטב ולערבב היטב.

  11. נותנים לזה עוד דקה שתיים שגם האטריות יספגו את כל הטעמים, מערבבים מידיי פעם ומכבים את האש.

  12. מעבירים לצלחת הגשה וכמובן שאפשר לפזר מעל שומשום קלוי, בוטנים קלויים קצוצים או קשיו למי שאוהב.

  13. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤