 
				פלפל גמבה ממולא אורז וירקות
			 
		
		
			מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/10/2017 | 09:26
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				זה טעים נקודה👌👌
			
		 
		
			קטגוריה: ראשונות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						מתכון📘מהמזנון  הפרטי שלי
					
- 
						פלפל  גמבה ממולא  באורז וירקות
					
- 
						מצריכים   הדרושים
					
- 
						  15 חצאים של גמבה
					
- 
						1  כוס וחצי אורז עגול
					
- 
						1  בצל קצוץ =75 גרם
					
- 
						1  בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם
					
- 
						1/2  גמבה חתוך לקוביות קטנות= 50 גרם
					
- 
						1  תפו"א חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם
					
- 
						חופן  כוסברה קצוצה
					
- 
						1  עגבניה מגורדת
					
- 
						5  שיני שום קצוצות
					
- 
						1  כף בצל יבש
					
- 
						1  כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס
					
- 
						1  כפית פפריקה מתוקה
					
- 
						1  כף דבש
					
- 
						מלח  לפי הטעם
					
- 
						  מים
					
- 
						מצריכים  לרוטב
					
- 
						1  בצל קצוץ
					
- 
						1/2  גמבה חתוך לקוביות קטנות
					
- 
						כמה  עלים של בזיליקום קצוצים
					
- 
						עגבניה  מגורדת
					
- 
						1  כף רסק עגבניות
					
- 
						1  כף דבש
					
- 
						  פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם 
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מתכון📘מהמזנון הפרטי שלי 
- 
					      
- 
					1) בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים וממלאים את הגמבות מניחים בצד 
- 
					2)לרוטב: 
- 
					מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה  לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דק🕰 ומסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים ומבשלים 50 דק עד שעה על אש נמוכה או כל הלילה בתנור   שחומם מראש ל 100 מעלות  
- 
					ואפשר להגיש 
- 
					בתאבון