לןגן

רוגלך במילוי ממרח שוקולד אגוזים בטעם נוטלה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 02/10/2017 | 22:49
רוגלך במילוי ממרח שוקולד אגוזים בטעם נוטלה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח,שמרים , סוכר שמן ,מים ,ביצים ותמצית וניל ומערבבים עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר

  2. 2)עם ידיים מקומחות מניחים את הבצק בקערה ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח

  3. 3)מחלקים את הבצק לשלוש ומרדדים על משטח מקומח לריבוע של 25 ס"מ לא חייב להיות מדויק ותמיד לקמח כי אני חוזרת שוב הבצק רך ודביק אז כל הזמן לקמח וחוזרים על אותה פעולה עם שאר הבצק

  4. 4) מורחים שכבה אחידה של ממרח ומקפלים את הריבוע ושוב מרדדים מעט חותכים למשולשים מגלגלים מהחלק הגדול לחלק הקטן,שמים על תבנית עם נייר אפייה, מכסים ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה ⏱

  5. אפשר גם לרדד לעיגול,למרוח ממרח שוקולד לרדד עוד עיגול לשים על הבצק ושוב לרדד מעט חותכים ומשולשים מגלגלים

  6. 5) מברישעם ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

  7. כ 16 דקות עד 20 דק בלבד אני אפיתי רק 16 דקות אבל כל אחד עם התנור שלו

  8. הכנת הסירופ

  9. שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על הרוגלך שיוצים מהתנור

  10. בהצלחה