תבשיל שוקיי עוף תפוא פטריות ובורגול חלומיייי
			 
		
		
			מאת: ליאת קאדר, פורסם: 27/08/2017 | 05:10
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				סיר חלומי  , עשיר , בריא ומפנק ובקלי קלות והכל בסיר אחד
			
		
		
			קטגוריה: תבשילים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						8-10  שוקיי עוף
					
 
					- 
						6-8  תפוא חתוכים קוביות  בינוניות 
					
 
					- 
						2  סלסילאות פטריות טריות( שילבתי שני סוגים ,  לבן וחום) חתוכות ל-4 , חלק פרוסות וחלק שלמות 
					
 
					- 
						3-4  גבעולי בצל ירוק קצוצים
					
 
					- 
						1  כוס בורגול עבה שטוף
					
 
					- 
						  ומסונן
					
 
			
				תבלינים
			
					- 
						4  כפות שבבי בצל מטוגן
					
 
					- 
						מלח  לפי הטעם
					
 
					- 
						פלפל  מקאלף
					
 
					- 
						מעט  אבקת מרק
					
 
					- 
						כף  כורכום 
					
 
					- 
						מעט  פפריקה 
					
 
					- 
						פיטרוזיליה  יבשה 
					
 
					- 
						כף  סילאן
					
 
					- 
						מעט  קינמון
					
 
					- 
						2  כפות שמן
					
 
					- 
						מים  רותחים לפי הצורך (מצורפות תמונות)
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
לסדר בסיר רחב תפוא ופטריות . לסדר  מעל שוקיי עוף . לפזר תבלינים ובצל מטוגן.
				 
				- 
					
להוסיף מים רותחים ולבשל עד לרתיחה טובה.
				 
				- 
					
לפזר בצל ירוק קצוץ ולבשל מכוסה כ5 דקות.
				 
				- 
					
להוסיף בורגול ולכסות ולבשל על אש נמוכה עד שמוכן.
				 
				- 
					
להגיש ולהתענג
				 
				- 
					
מנה חלום, קלה להכנה וטעימה מאוד מאוד.
				 
				- 
					
הכל חוסל😋😋👌🏻👍🏼🍗