 
				פלפלים ממולאים
			 
		
		
			מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/08/2017 | 13:38
		
			
				 
		
			קטגוריה: תבשילים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						4-5  פלפלים(בצבעים )
					
- 
						למילוי-  בצל קצוץ
					
- 
						בשר  טחון כ 200 גר
					
- 
						חופן  פטרוזיליה
					
- 
						חופן  כוסברה
					
- 
						עגבניה  מגורדת
					
- 
						מלח  מעט פפריקה/מתוקה /חריפה/בשמן
					
- 
						כמון  כורכום.תבלין קציצות.
					
- 
						לערבב  את כל המרכיבים.להוסיף
					
- 
						אורז-  (אפשרי חצי בישול.
					
- 
						לפעמים  מכינה עם אורז מבושל.  לתקן טעמים ולמלא את הפלפלים.
					
- 
						  לרוטב
					
- 
						בצל  קצוץ
					
- 
						3-2  עגבניות קצוצות.
					
- 
						2-3  כפות רסק 
					
- 
						תבלינים  פפריקה מלח כמון כורכום 
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					לטגן בסיר שטוח את הבצל להוסיף את העגבניות, הרסק  והתבלינים. 
- 
					כשמבעבע להוסיף את הפלפלים הממולאים באורז ובבשר  
- 
					להוסיף מים חמים  2-3 כוסות לערך להנמיך את האש ולכסות את הסיר. הפלפלים מוכנים כאשר הם רכים. להכניס לאחר הבישול לתנור חם לכרבע שעה לערך לצריבה ורכות נוספת. 
- 
					תהנו הילה🍅🌶🌶