סלט בורגול משגע
			 
		
		
			מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 26/02/2017 | 11:25
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				סלט בורגול טעים במיוחד😍
			
		
		
			קטגוריה: סלטים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						1  וחצי כוסות בורגול עבה
					
 
					- 
						4  גבעולי סלרי חתוך לקוביות
					
 
					- 
						חצי  כוס סלרי עלים קצוץ
					
 
					- 
						3  כפות חמוציות
					
 
					- 
						חבילת  בצל ירוק קצוץ 
					
 
					- 
						3  מלפופונים קצוצים לקוביות קטנות
					
 
					- 
						1  גמבה קצוצה לקוביות קטנות
					
 
					- 
						חופן  פטרוזליה וכוסברה קצוצים
					
 
					- 
						אפשר  להוסיף 2 גזרים מגורדים מנדולינה
					
 
					- 
						בוטנים  מלוחים לפיזור על הסלט
					
 
			
				לרוטב
			
					- 
						3  כפות שמן זית
					
 
					- 
						כפית  מלח או לפי הטעם
					
 
					- 
						כפית  שטוחה פלפל שחור
					
 
					- 
						מיץ  מלימון אחד
					
 
					- 
						2  כפות סילאן
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
 את הבורגול יש להשרות במים חמים כחצי שעה ולאחר מכן לסנן ולהעביר לקערה גדולה.
				 
				- 
					
לקצוץ את כל הירקות שברשימה ולהוסיף לבורגול.
				 
				- 
					
להוסיף את הרוטב ולערבב היטב.
				 
				- 
					
מתקנים טעמים במידה וצריך.
				 
				- 
					
מומלץ להכניס למקרר כשעה לפני הארוחה.
				 
				- 
					
לפני ההגשה מפזרים בוטנים מלוחים ומערבבים.
				 
				- 
					
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤
				 
				-