מקציפים את החלבון עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שמן, קקאו, חלב, קמח, א. אפייה, וניל
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם כוס וחצי סוכר, מוסיפים לתערובת החלבונים.
.
2
משמנים תבנית עגולה 26 או רינג בצורת לב, שופכים את התערובת ואופים 170 מעלות כ 40 דקות..
3
ממיסים במיקרו שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, מערבבים טוב ויוצקים על העוגה..
4
ניתן לקשט עם דפי שוקולד ולפזר בוטנים מקורמלים מסביב לעוגה...
5
*** להכנת עוגת קומות, הכפלתי כמויות והכנתי שתי עוגות!.
1
מקציפים את החלבון עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שמן, קקאו, חלב, קמח, א. אפייה, וניל
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם כוס וחצי סוכר, מוסיפים לתערובת החלבונים.
.
2
משמנים תבנית עגולה 26 או רינג בצורת לב, שופכים את התערובת ואופים 170 מעלות כ 40 דקות..
3
ממיסים במיקרו שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, מערבבים טוב ויוצקים על העוגה..
4
ניתן לקשט עם דפי שוקולד ולפזר בוטנים מקורמלים מסביב לעוגה...
5
*** להכנת עוגת קומות, הכפלתי כמויות והכנתי שתי עוגות!.