ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל170 מעלות.משמנים תבנית..
-
2
מערבבים בקערה קמח מצה, אבקת אפייה,אבקה להכנת שוקו והקוקוס..
-
3
שמים בקערה נפרדת את ביצים סוכר ומקצפים 3דק עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה .מוסיפים את השמן והמים החמים ומערבבים .מוסיפים את תערובת קמח מצה ומערבבים עד לאיחוד..
-
4
מעבירים את תערובת לתבנית עגולה 24 סיימ 50דק. .
-
5
קרם קוקוס:.
-
6
מביאים את שמנת לרתיחה על הגז מוביפים סוכר ומחמאה מערבבים עד שהם נמסים מוסיפים קוקוס ותמצית וניל מערבבים עד לאיחוד..
-
7
יוצקים את קרם הקוקוס על העוגה ומיישרים ,שומרים את העוגה במקרר ,בכלי אטום. .
1
מחממים תנור ל170 מעלות.משמנים תבנית..
2
מערבבים בקערה קמח מצה, אבקת אפייה,אבקה להכנת שוקו והקוקוס..
3
שמים בקערה נפרדת את ביצים סוכר ומקצפים 3דק עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה .מוסיפים את השמן והמים החמים ומערבבים .מוסיפים את תערובת קמח מצה ומערבבים עד לאיחוד..
4
מעבירים את תערובת לתבנית עגולה 24 סיימ 50דק. .
5
קרם קוקוס:.
6
מביאים את שמנת לרתיחה על הגז מוביפים סוכר ומחמאה מערבבים עד שהם נמסים מוסיפים קוקוס ותמצית וניל מערבבים עד לאיחוד..
7
יוצקים את קרם הקוקוס על העוגה ומיישרים ,שומרים את העוגה במקרר ,בכלי אטום. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים