הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
הריח...הטעם עושים את זה... אח איזו עוגה, כל ביס תענוג מעין עולם הבא...
הכנת הבצק: מערבבים את כל מרכיבי הבצק לקבלת בצק פריך. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד להכנת המלית..
הכנת המלית: שמים בסיר את התפוחים, הסוכר והסיידר, ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את הצימוקים, האגוזים, הקינמון והקורנפלור ומערבבים עוד מספר דקות על האש, מסירים מהאש ומצננים..
מחממים תנור ל-180 מעלות. לוקחים שני -שליש מהבצק ומשטיחים על תבנית מלבנית אלומניום, בינונית, חד פעמית. יוצקים על הבצק את המלית..
מרדדים את הבצק הנותר לעלה מרובע-מלבני, וחותכים לרצועות. מניחים את הרצועות שתי וערב על מלית התפוחים. מורחים את רצועות הבצק בביצה הטרופה, מכניסים לתנור ואופים למשך כ-45 דקות, עד שהבצק מזהיב..
*מאוד מומלץ להגיש את העוגה כשהיא פושרת, עם כדור גלידת וניל..
שנה טובה ומוצלחת לכולם, ממני לילך:).