הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מרטיבים את הביסקוויטים עם כוס נס קפה ומסדרים שכבה אחת בתבנית.
מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, אינסטנט פודינג וניל, כוס סוכר וגרידת לימון (לא חובה).
מוסיפים בתנועות קיפול את השמנת המתוקה שהקצפנו לתערובת הגבינות עד שתתקבל תערובת חלקה וללא גושים.
מורחים שכבת גבינה מעל הביסקוויטים ומכינים שכבות (ביסקוויטים - גבינה - ביסקוויטים וכן הלאה).
מעבירים למקרר ללילה, מוציאים ומפזרים מעל אבקת קקאו.