ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לבשל בסיר את חומרי העוגה (חוץ מהביצים) עד לתערובת אחידה.
-
2
להוריד מהאש ולהוסיף 4 ביצים במהירות.
-
3
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה.
-
4
מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ומוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
5
כאשר העוגה מוכנה, מוציאים, חותכים ושופכים את הציפוי על העוגה.
1
לבשל בסיר את חומרי העוגה (חוץ מהביצים) עד לתערובת אחידה.
2
להוריד מהאש ולהוסיף 4 ביצים במהירות.
3
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה.
4
מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ומוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5
כאשר העוגה מוכנה, מוציאים, חותכים ושופכים את הציפוי על העוגה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים