הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מערבבים ביצים חלב סוכר ושמן בקערה אחר כך מוסיפים את הקמח לעוגה והאבקת אפייה והקקאו. יוצקים על תבנית משומנת מספר 24 ואופים 15 דקות בחום מ180 מעלות 10 דקות מראש...
מקציפים את השמנת מתוקה כוס חלב ופודינג וניל ומורחים על העוגה. מכניסים למקפיא לחצי שעה עד שיתקשה...
אחר כך מקציפים את החלב הפודינג שוקולד והשמנת מתוקה ( אם אין לכם פודינג שוקולד לא להלחץ שימו פודינג וניל בקערה עם 3 כפות קקאו תערבבו ותקציפו על זה את השמנת מתוקה והכוס חלב זה מה שעשיתי)תכניסו למקפיא להתקשות...
אחכ המיסו את הקרם ושפכו על העוגה ושוב תכניסו למקפיא להתקשות...