אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

36
צפיות

טארטים אישיים עם קרם פטיסייר ופירות

המתכון של
טארטים אישיים עם קרם פטיסייר ופירות

טעים אש🔥

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 🥣 מרכיבים לבצק
  • 230 ג׳ קמח 🌾
  • 20 ג׳ אבקת שקדים
  • 125 ג׳ חמאה קרה 🧈
  • חצי כפית מלח 🧂
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 חלמון 🥚
  • 4–6 כפות מים קרים 💧
  • 🍮 מרכיבים לקרם פטיסייר
  • 500 מ״ל חלב 🥛
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 חלמונים 🥚
  • 100 ג׳ סוכר
  • 40 ג׳ קורנפלור
  • 40 ג׳ חמאה 🧈
  • 🍓 פירות לקישוט
  • תותים 🍓
  • קיווי 🥝
  • אוכמניות 🫐
  • מנגו 🥭 (אופציונלי)
  • מצרכים הדרושים
  • לזיגוג להברקת פירות
  • 4 כפות ריבת מישמיש
  • 1 כף מים
  • 1 כפית גלוקוזה אבל לא חובה
אופן ההכנה
  • 1

    הבצק.


  • 2

    1.מכניסים לבמעבד מזון: קמח, אבקת שקדים, סוכר ומלח 🌾.


  • 3

    2. מוסיפים חמאה קרה ומערבלים לפירורים 🧈.


  • 4

    3. מוסיפים חלמון ומים בהדרגה עד שהבצק נאסף 🥚💧.


  • 5

    4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל־30 דקות ❄️.


  • 6

    5. מרדדים לעובי 3–4 מ"מ, קורצים עיגולים לפי רינגים .


  • 7

    7 וחצי ס"מ ויוצרים רצועות לדפנות 🥧.


  • 8

    6. מסדרים את הבצק בתוך הרינגים, דוקרים במזלג ומאופים בתנור שחומם מראש ל־180° כל חום סטטי כ־15 דקות 🔥.


  • 9

    7. מצננים לגמרי לפני מילוי 🧊.


  • 10

    8.אופן ההכנת קרם פטיסייר:.


  • 11

    מחממים חלב עם וניל עד סף רתיחה 🥛.


  • 12

    9. בקערה נפרדת טורפים חלמונים, סוכר וקורנפלור 🥚🍚.


  • 13

    ומוסיפים בהדרגה החלב החם, מחזירים לסיר ומבשלים תור כדי ערבוב עד שהקרם מסמיך 🔥.


  • 14

    ומוסיפים חמאה, ושוב מערבבים היטב ומצננים לגמרי 🧈❄️מכסים בניילון על פני הקרם שלא תיווצר עליו שכבת קרום.


  • 15

    10.הרכבה:.


  • 16

    ממלאים כל בסיס טארט בקרם פטיסייר (כ־2 כפות) 🍮.


  • 17

    מסדרים מעל פרוסות פירות 🍓🥝🫐🥭.


  • 18

    11.אופן ההכנה .


  • 19

    לחמם יחד עד שנמס, לסנן אם צריך, להבריש על הפירות כשהזיגוג חמים . 🍓🍎🥭.


  • 20

    מהמתכון יוצאים בערך 8 טארטים אישיים בקוטר .


  • 21

    7 וחצי ס"מ 🥧.


1

הבצק.


2

1.מכניסים לבמעבד מזון: קמח, אבקת שקדים, סוכר ומלח 🌾.


3

2. מוסיפים חמאה קרה ומערבלים לפירורים 🧈.


4

3. מוסיפים חלמון ומים בהדרגה עד שהבצק נאסף 🥚💧.


5

4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל־30 דקות ❄️.


6

5. מרדדים לעובי 3–4 מ"מ, קורצים עיגולים לפי רינגים .


7

7 וחצי ס"מ ויוצרים רצועות לדפנות 🥧.


8

6. מסדרים את הבצק בתוך הרינגים, דוקרים במזלג ומאופים בתנור שחומם מראש ל־180° כל חום סטטי כ־15 דקות 🔥.


9

7. מצננים לגמרי לפני מילוי 🧊.


10

8.אופן ההכנת קרם פטיסייר:.


11

מחממים חלב עם וניל עד סף רתיחה 🥛.


12

9. בקערה נפרדת טורפים חלמונים, סוכר וקורנפלור 🥚🍚.


13

ומוסיפים בהדרגה החלב החם, מחזירים לסיר ומבשלים תור כדי ערבוב עד שהקרם מסמיך 🔥.


14

ומוסיפים חמאה, ושוב מערבבים היטב ומצננים לגמרי 🧈❄️מכסים בניילון על פני הקרם שלא תיווצר עליו שכבת קרום.


15

10.הרכבה:.


16

ממלאים כל בסיס טארט בקרם פטיסייר (כ־2 כפות) 🍮.


17

מסדרים מעל פרוסות פירות 🍓🥝🫐🥭.


18

11.אופן ההכנה .


19

לחמם יחד עד שנמס, לסנן אם צריך, להבריש על הפירות כשהזיגוג חמים . 🍓🍎🥭.


20

מהמתכון יוצאים בערך 8 טארטים אישיים בקוטר .


21

7 וחצי ס"מ 🥧.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים