הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
הבצק.
1.מכניסים לבמעבד מזון: קמח, אבקת שקדים, סוכר ומלח 🌾.
2. מוסיפים חמאה קרה ומערבלים לפירורים 🧈.
3. מוסיפים חלמון ומים בהדרגה עד שהבצק נאסף 🥚💧.
4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל־30 דקות ❄️.
5. מרדדים לעובי 3–4 מ"מ, קורצים עיגולים לפי רינגים .
7 וחצי ס"מ ויוצרים רצועות לדפנות 🥧.
6. מסדרים את הבצק בתוך הרינגים, דוקרים במזלג ומאופים בתנור שחומם מראש ל־180° כל חום סטטי כ־15 דקות 🔥.
7. מצננים לגמרי לפני מילוי 🧊.
8.אופן ההכנת קרם פטיסייר:.
מחממים חלב עם וניל עד סף רתיחה 🥛.
9. בקערה נפרדת טורפים חלמונים, סוכר וקורנפלור 🥚🍚.
ומוסיפים בהדרגה החלב החם, מחזירים לסיר ומבשלים תור כדי ערבוב עד שהקרם מסמיך 🔥.
ומוסיפים חמאה, ושוב מערבבים היטב ומצננים לגמרי 🧈❄️מכסים בניילון על פני הקרם שלא תיווצר עליו שכבת קרום.
10.הרכבה:.
ממלאים כל בסיס טארט בקרם פטיסייר (כ־2 כפות) 🍮.
מסדרים מעל פרוסות פירות 🍓🥝🫐🥭.
11.אופן ההכנה .
לחמם יחד עד שנמס, לסנן אם צריך, להבריש על הפירות כשהזיגוג חמים . 🍓🍎🥭.
מהמתכון יוצאים בערך 8 טארטים אישיים בקוטר .
7 וחצי ס"מ 🥧.