תחתית בצק פריך מוכן של מעדנות לשטח על תבנית פאי ולאפות להזהבה יפה...180 מעלות טורבו..
2
250 גר' פסיפלורה קפואה, לטחון במעבד להעביר לסיר ולבשל עם כוס סוכר עד לצימצום נוזלים בערך 20 דק' להניח בצד עד שיתקרר..
3
אחריי שהתחתית התקררה של הפאי נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה, 3/4 כוס חלב, חב' 1 של אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה, למרוח את הקרם על התחתית להכניס למקרר ולאחר שעה למרוח את הרוטב פסיפלורה .
1
תחתית בצק פריך מוכן של מעדנות לשטח על תבנית פאי ולאפות להזהבה יפה...180 מעלות טורבו..
2
250 גר' פסיפלורה קפואה, לטחון במעבד להעביר לסיר ולבשל עם כוס סוכר עד לצימצום נוזלים בערך 20 דק' להניח בצד עד שיתקרר..
3
אחריי שהתחתית התקררה של הפאי נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה, 3/4 כוס חלב, חב' 1 של אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה, למרוח את הקרם על התחתית להכניס למקרר ולאחר שעה למרוח את הרוטב פסיפלורה .