הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לערבב בקערה את מוצרי הבסיס ולערבב היטב .
לקחת תבנית 24 להניח בתחתית נייר אפיה ומסביב שקף.
לשטח את התחתית .
להקציף שמנת מתוקה,סוכר, אינסטנט לקבלת קצפת להוסיף את הגבינות ולהקציף מעט .
לחלק ל2 באחד להוסיף 2 כפות מחית פיסטוק ולקפל לאט.
לשים בתבנית וליישר יפה .
מעל להוסיף את הקצפת הלבנה וליישר .
לקשט מעל עם פטל .
אני השארתי מעט מהקרם הירוק וזילפתי.
מסביב לקשט עם פיסטוק טחון .
בהצלחה .