הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מקציפים את הביצים והסוכר וכשזה נהיה תפוח מוסיפים בהדרגה את השמן החחלב והוניל.
מוסיפים את השאר וכשזה מתאחד ונהיה אוורירי מעבירים לתבנית אפייה על 180 .
תנעצו בקיסם אם יוצא יבש היא מוכנה.
במיקרוגל/גז מערבבים את השמנת עם השוקולדים .
לא מוזגים את השוקולד לפני שחתכנו את העוגה (על מנת שתהיה רטובה ושוחה בשוקולד).
קוקוס/סוכרית לבחירתכם.