הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
אפילו הגדר לא תשמור על העוגה הזו שלמה ;)
מומלץ לחתוך רבע מכל בישקוט אחרי הטבילה בחלב שיתאים לגובה התבנית. לצקת את כוס החלב לצלחת לטבול את הבישקוטים טבילה קצרה ולשים בדפנות התבנית, לעשות גדר.
אחרי שיש גדר מבישקוטים עוברים לתחתית. זוכרים את החתיכות של הבישקוטים ? שימו אותן בתחתית ואם חסר תוסיפו עוד בישקוטים. לא לשכוח לטבול בחלב, להכניס את התבנית למקרר בינתיים.
הכנת המוס- שימו את כל המצרכים במיקסר במהירות בינונית עד שיש מוס יציב.
להעביר את המוס לתבנית ולשטח באופן שווה, לקרר כ 24 שעות..
לפני ההגשה לקשט עם פירות יער ובתיאבון.